Hoe word ik donateur?

Vriend van Excelsior

Excelsior Cadzand is een mooie, bloeiende verenigingen met zo’n zestig muzikanten in alle leeftijden. Binnen de vereniging zijn twee orkesten actief: Brassband Excelsior en Jeugdorkest IJgenweis. We repeteren wekelijks op de vrijdagavond onder de enthousiaste leiding van onze dirigenten Stephen Biebuyck (Excelsior) en Frans van Gorsel (IJgenweis).Excelsior is regelmatig via het Scholenproject ook actief om kinderen op basisscholen enthousiast te krijgen om muziek te maken. Een donateur, oftewel een vriend van Excelsior, ondersteunt onze club met een jaarlijkse of eenmalige bijdrage. Mede dankzij de vrienden die we al hebben kunnen we enthousiast verder gaan met musiceren op prima instrumenten, kunnen we ons op uniforme wijze presenteren en kunnen we geschikte muziekstukken aanschaffen.

Vriend worden?

Ook vriend van Excelsior worden? Dat kan! Neem contact op met onze penningmeester Huib de Bliek:

H. de Bliek: 0117-371956
debliek@zeelandnet.nl
Info: www.excelsiorcadzand.nl
NL66 RABO 0369 5124 13
t.n.v. Muziekvereniging Excelsior

Als donateur ontvangt u uitnodigingen voor de concerten die door Excelsior worden georganiseerd. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Gegevens Excelsior

Excelsior is een officiële vereniging en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nummer 40303145 als Christelijk Muziekgezelschap Excelsior. De vereniging is lid van de Zeeuwse Muziek Bond van de KNMO.

Bankrekeningnummer van de vereniging : NL 66 RABO 0369 5124 13.

Kaart Vrienden Excelsior groen patroon