Startersorkest de Notenkrakers

Let op! Op dit moment is Startersorkest de Notenkrakers niet actief.

Een paar noten én een instrument. Meer heb je niet nodig om een Notenkraker te worden. Bij startersorkest de Notenkrakers spelen onze jongste muzikanten. Ze zijn net begonnen met muziekles en kunnen nog maar een paar noten spelen. Het startersorkest helpt hen om zich verder te ontwikkelen in de muziek. En zeg nou zelf, samen muziek maken is toch veel leuker dan in je eentje?

Een jonge geschiedenis
In de Notenkrakers spelen niet alleen de jongste muzikanten, het is ook ons jongste orkest! In 2008 startte de geschiedenis van de Notenkrakers. Op vrijdag 3 oktober werden de eerste noten geblazen met dirigent Patrick Geerts. Een half jaar later stond het eerste concert al op het programma! In 2010 presenteerde de jonge muzikanten vol trots hun nieuwe naam en vanaf toen ging het startersorkest verder als ‘De Notenkrakers’.

Inmiddels worden de Notenkrakers begeleid door dirigent Johan Ferlin en geven ze zelfs meerdere concertjes per jaar! De volgende stap? Doorstromen naar IJgenweis en Excelsior!

Lid worden?
Ga je zelf (of je zoon of dochter) binnenkort beginnen met muziekles? En lijkt het je wel wat om samen met leeftijdsgenoten muziek te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag alles wat u wilt weten!

De Notenkrakers boeken?
Het repertoire van de Notenkrakers is net als de muzikanten nog niet zo heel groot, maar een concertje van twintig minuten zit zeker al in de vingers! De muzikanten staan te popelen om hun kunsten ten gehore te brengen en een concert is een goeie oefening voor later. Neem contact op met ons op voor de mogelijkheden.

notenkrakers letters

notenkrakers instrumentenHet is nooit saai op de repetitie van de Notenkrakers!